Hakımızda
Merhaba
Sürdürülebilir restorancılık konseptinin ilk örneklerinden olan projemizi 2020 yılında hayata geçirdik. Bodrum, Yahşi mahallesinde 18bin m2 de yetiştirdiğimiz küçükbaş, tavuk ve organik sebzelerden oluşan menümüz ile Chef Table hizmeti veriyoruz.
Taşfırın Kuzu Tandırını Ana Yemek olarak belirlediğimiz menümüzde, mevsimsel olarak değiştirdiğimiz dört adet meze, bir adet salata ve bir adet ara sıcak bulunmaktadır. Kendi içeceğini getirme konusunda misafirlerimiz özgürdür. Ön rezervasyonlu Fix Menü olarak hizmet vermekteyiz.
Organik Otlak Alanlarımızda yetiştirdiğimiz küçükbaş ,tavuk ve sebzeleri sürdürülebilir şekilde sizlerle paylaşmayı istiyoruz. Rezervasyon sistemi ve ön ödemeli paket servisimiz ile Bodrum bölgesindeki tüm lokasyonlara ve deniz üzerindeki yakın teknelere servis verebiliyoruz.
Rezervasyon yaptığınız gün restoranımız tamamen siz ve sizin misafirlerinize hizmet veriyor. 4bin m2 alana sahip restoran bahçemizde, minimum 8 maksimum 50 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyoruz. Özel günlerinize, davetlerinize, nişan, düğün ve parti organizasyonlarınıza ev sahipliği yapabiliyoruz.
Anadolu’nun, kadim taş fırın kültürünü gelecek nesillere ve dünya mutfağına miras bırakmak amacıyla… Hoşgeldiniz…
Yahşi Mh. Hortma cd. 2753. Sk. No:2
0552 238 68 84
a.gurhanakay@gmail.com
instagram@guzybodrum